Glasrestauratie2020-02-28T15:10:21+00:00

Glasrestauratie

Er is nu een oplossing voor kalkramen en andere soorten verontreinigde ramen!

Verontreinigde ramen? Zijn uw ramen aangetast door kalkaanslag of cementsluier? Vroeger zouden deze ramen vervangen moeten worden. Dit is duur, vergt veel organisatie en veroorzaakt overlast. Door onze glasrestauratie is dit echter niet meer nodig!

Glasrestauratie Hoogeveen biedt u een oplossing die sneller, voordeliger en milieuvriendelijker is!

VoorNa

Met onze geavanceerde polijsttechniek verwijderen wij de chemische aanslag van alle glazen oppervlakken. Zonder optische vervorming en verkleuring. Het polijsten veroorzaakt geen stof- of wateroverlast. Cementsluier is herkenbaar in de vorm van strepen en vlekken op het buitenoppervlak van het vensterglas. Cementsluier kan zowel tijdens de bouw als tijdens de gebruikersfase ontstaan. De belangrijkste oorzaken tijdens de bouw zijn rondstuivend cement en kalk. Ook scheuren in het metselwerk, lekkende voegen en slechte bouwkundige aansluitingen kunnen een oorzaak zijn.

Onze werkwijze

Wij wassen allereerst uw, omdat polijsten op schone ramen moet gebeuren. Na het wassen van de ramen beginnen wij met polijsten. Hierna behandelen wij de ramen na met Glascoating (GW1 Coating). Hierdoor worden de ramen vuilafstotend en wordt vervuiling dus sterk verminderd. Dit komt door de werking van de coating. Deze vermindert namelijk de hechting van water en vuil, waardoor ramen minder frequent maar zeker ook minder intensief schoongemaakt hoeven te worden. GW1 Coating staat bekend als de meest snelle en kostenbesparende coating in Nederland. Om het te geloven zult u het moeten zien.

Wij gebruiken hoogwaardige polijstmiddelen die voldoen aan de hoogste eisen. Door een vakkundige training en topproducten kunnen wij uw glasproblemen snel repareren voor een fractie van de vervangingskosten. Wij maken géén gebruik schadelijke chemicaliën; al onze materialen zijn milieuvriendelijk.

Zoekt u een oplossing voor uw verontreinigde ramen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren.

Contact opnemen

Glasrestauratie Hoogeveen is een onderdeel van de glazenwasserij te Hoogeveen.