Dakgotenservice

Niet iets waar u waarschijnlijk dagelijks bij stil staat, maar een vervuilde dakgoot kan grote problemen geven. Als het regenwater, ook wel hemelwater genoemd, niet goed afgevoerd kan worden, dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle consequenties van dien.

Welke problemen kunnen ontstaan? Lekkage kan op diverse plekken ontstaan. Zowel op het dak van de woning, als op de daken van garages, schuur of afdak. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt, zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Voorkom schade

Ook zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, gevelbekleding, sierlijsten en de rand waarmee daken zijn afgewerkt. Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelfs begroeid gaan worden als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade.

Daarnaast vinden muggen in stilstaand water een ideale plek om te gedijen. Vooral de herfst en winter zorgen voor veel bladafval en takken die de goede regenwaterafvoer blokkeren.

Interesse in onze dakgotenservice?

Vraag nu een offerte aan. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Een jaarlijkse reiniging uitgevoerd door onze vakmensen voorkomt u veel problemen. Hiermee bespaart u heel wat kosten doordat uw gevel minder snel gereinigd moet worden en het houtwerk veel langer meegaat.

Offerte aanvragen
Contact opnemen