Damwandreiniging 

De Glazenwasserij wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden. Op die manier kunnen zij de levensduur van gevels verlengen en de esthetische eigenschappen op peil houden. Houten, kunststof of aluminium gevels lijken onderhoudsvrij, maar schijn bedriegt. Damwandreiniging is altijd nodig.

Door onder andere zure regen, vuil, stof, verbrandingsprocessen en vorst ontstaat schade. Dit heeft een negatieve invloed op de duurzaamheid van vele materialen. Indien dit niet onderhouden wordt, kan dit tot hoge herstelkosten leiden. Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf! Maak daarom meteen een afspraak.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Jarenlange ervaring en topkwaliteit

Door onze ervaring kunnen wij u optimale kwaliteit leveren en de juiste vorm van reiniging toepassen. Dit is afhankelijk van de soort beplating. De gevelbeplating reinigen wij op een grondige, behoedzame en milieuvriendelijke wijze. Uw kostbare gevelbeplating wordt niet beschadigd of aangetast en ziet er na behandeling weer uit als nieuw.

Als gespecialiseerd bedrijf richten wij ons vooral op de reiniging en het kleur- en materiaalbehoud van o.a. gevelbekleding. Damwandprofielen, trespa-beplating en boeiboarden zijn hierbij de concentratiepunten. Bij damwandreiniging reinigen wij de gevelbeplating van uw bedrijfspand grondig door middel van osmosebewassing. Of het nu gaat om geprofileerde platen, sandwichpanelen of andere beplating,