Bouwopleveringen

Na een verbouwing, renovatie of nieuwbouw is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen.

Wij verwijderen verfresten en andere bouwafvalstoffen vakkundig. Tevens kunnen wij van alle nieuwe vloeren en ramen cementsluier verwijderen.

Ook sanitaire ruimten en keukens hebben na een bouw of verbouwing de nodige aandacht nodig. In overleg met u stellen wij een werkplan op, die ons vakbekwame personeel projectmatig zal uitvoeren. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en bouwschoon opgeruimd pand. Wij leveren alles op zoals het hoort, namelijk schoon.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Schoonmaak van bouwketen

De schoonmaak van bouwketen is erg belangrijk. Wij zijn van mening dat bouwketen minimaal wekelijks gereinigd moeten worden. Het zijn toch ruimten waar mensen met velen tegelijk voedselwaren nuttigen. Hygiëne is dus een vereiste. Vooral in de zomermaanden zorgen voedselresten voor veel ongedierte. Dit ongedierte verspreidt op hun beurt weer de nodige ziektes. Dit is makkelijk te voorkomen door uw bouwketen minimaal wekelijks door ons vakkundig te laten reinigen.

Indien u meer informatie wenst dan kunt u het contactformulier invullen.