De Glazenwasserij

Altijd glashelder

Bekijk onze werkzaamheden

Ramen en glazen wassen voor bedrijven en particulieren

De Glazenwasserij is in 2008 opgericht. Sindsdien is ons klantenbestand enorm gegroeid. Dit komt wellicht door onze flexibele service en uitstekende kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!

Schoonmaken is een vak apart. Al onze medewerkers beschikken daarom over de benodigde vakkennis en uitgebreide ervaring in de schoonmaakbranche. Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren, bedrijven, stichtingen, Verenigingen van Eigenaren, scholen enzovoorts. Onze diensten bestaan niet alleen uit professionele glasbewassing, maar ook voor damwandreiniging, dakgotenservice, glasrestauratie en het reinigen van zonnemodules kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en u een passende, vrijblijvende offerte aan te bieden.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Voor meer informatie over diensten die we bij De Glazenwasserij aanbieden, kunt u kijken op de volgende pagina’s.

de glazenwasserij glasbewassing
Glasbewassing
de glazenwasserij werkzaamheden
Zonnepanelen
de glazenwasserij werkzaamheden
Werkzaamheden
de glazenwasserij contact
Contact

Onze werkwijze

De kern van onze werkwijze zit in kwaliteit en persoonlijk contact. Daarom zullen wij voordat we een offerte uitbrengen altijd op locatie komen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze prijs een vaste prijs is en klanten niet voor vervelende verassingen komen te staan. Zo bent u dus altijd zeker dat het werk wordt uitgevoerd voor de afgesproken prijs.

Wanneer de offerte akkoord is, zullen we de werkzaamheden inplannen en kunnen we aan de slag. We starten zo snel mogelijk met het schoonmaken van de ramen van uw huis of bedrijfspand. We streven ernaar om ieder huis of bedrijfspand weer netjes achter te laten. Dit doen wij door afval op te ruimen. Ook hierbij zullen we dus geen vervelende verassingen voor u achterlaten.

Vrijblijvende offerte ontvangen of wilt u meer informatie?

Wilt u snel en vrijblijvend een offerte aanvragen? Of wilt u graag dat onze adviseurs van de Glazenwasserij contact met u opnemen?

Ga via de onderstaande link naar de offerte-aanvraag of vul ons contactformulier in.

De Glazenwasserij
Offerte aanvragen
Contact opnemen